Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На снимки добре изглежда вътре вън колата,лайсните по логиката,че колата пише,че е януари 2002 са боядисвани но това може да е по 1001 причини,тоест едва ли е проблем.
    Най-добре,отиваш,гледаш я,караш я за добър преглед в сервиз и ако я бива я отнасяш.
    Цената за мен лично е височка,пак моя си логика,наскоро бе продадена форумна 56-ца 2,4 jtd,напълно обслужена,регистрирана,с подобрения,сменена турбина и т.н.т за малко по-висока цена,а при тази ще имаш разходи по регистриране,обслужване.....абе требва да свалят от цената,но това си е мое мнение.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Бобка фейсО ама фейсо новио от 2003 нема лайсни,но от 2002 лайсните на колата и огледалата са с цвета на колата,италианците поарчили неколко грама боя и го нарекли фейс и тва,до 2002 са цръни.
      Само си чешеме езиците...въпросната кола няма нито вътрешен нито външен фейс.....а з това дет викаш...става с парцал, разредител и 100 мл. боя за огледалата
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Само си чешеме езиците...въпросната кола няма нито вътрешен нито външен фейс.....а з това дет викаш...става с парцал, разредител и 100 мл. боя за огледалата
        Бе ние,че ги чешем,чешем ги.....но 2002 с боядисани лайсни и огледала талянците го водат фейслифт.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_156

2002 facelift version (body colored mirrors and bumper strips)

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Бе ние,че ги чешем,чешем ги.....но 2002 с боядисани лайсни и огледала талянците го водат фейслифт.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_156

2002 facelift version (body colored mirrors and bumper strips)
          То не е заради огледалата и броните, а заради таблото и някои технически джиджавки.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Кажете нещо за колата ако сте я гледали. Някой би ли я погледнал с мен. Не разбирам много от 156-ци
            sigpic"
            Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Колата е купена. Не е истина просто, обявата излезе преди 2-3 дни. Явно колата си е заслужавала щом я отнесоха толкова бързо. Да се замислят хората дето продават колите си с месеци и години.
              sigpic"
              Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Не се ядосвай! Явно не е била твоята....
                Освен това:
                - в тази автокъща МНОГО пудрят колите.
                - всичко зависи от цената.

Аз в момента съм вкарал моята кола в сервиз за смяна на сто неща и ремонта ще надхвърли 1000лв. със сигурност!
                След това ще я пусна за продажба, защото не ми върши работа вече - имам нужда от автоматик, комби и мощност.
                Едва ли ще успея да я продам за повече от 3000лв., нищо, че ще се кара поне една година без 1лв. инвестиция
                sigpic

Comment

• Да бе, да. Т'ва е алфа, винаги има кво да се разтропа
                  ex - 147 16v multijet

Comment

• Ше ми провалиш продажбата....
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Не се ядосвай! Явно не е била твоята....
                      Освен това:
                      - в тази автокъща МНОГО пудрят колите.
                      - всичко зависи от цената.
                      Дам, моята е от там. Но като цяло колите изглеждат доста запазени в салона срещу икеата, за другия в Горубляне не знам, не съм ходил.
                      В сервиза ми казаха, че километража не е пипан, знаете ли дали могат да се барват данните в ЕКУ-то на ТС?

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        То не е заради огледалата и броните, а заради таблото и някои технически джиджавки.
                        За интериора знам,говоря за екстериора.

Comment

• Въпрос за обява

Здравейте ,колеги.Вчера видях следната обява и искам да попитам дали някой случайно не е запознат с колата по-обстойно ( след оглед ) ,тъй като аз я гледах само на снимки и не забелязах нищо фрапиращо.Говорих с човека от автокъщата и каза ,че няма проблем да се прегледа в сервиз , имало 2 горни носача за смяна и забележка на задната врата.Ще пътувам към морето към края на седмицата и искам да знам дали има смисъл да се отклонявам толкова да ходя до там или вече някой я е видял и би ми спестил отклоняването

http://www.cars.bg/c696244
                          164 2.5 TD

Comment

• Забележката на задната врата е неработеща, блокирала чистачка или ? Цената е много удобна, какво ли се крие зад нея? Заинтригувах се, ако някой я е гледал , ще ми е интересно и на мен. Успех, Иво!
                            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Леко била чукната или нещо такова . иначе не е пастирана и не ми изглежда да е вкарвана в продажбен вид , което може и да е + може и да е обратното ..
                              164 2.5 TD

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщение
                                Леко била чукната или нещо такова . иначе не е пастирана и не ми изглежда да е вкарвана в продажбен вид , което може и да е + може и да е обратното ..
                                ...Мен тази кола не ме грабна, както трябва да прави АR. Да определено не е излъскана, даже напротив, но се съмнявам за тази цена да е читава, а и "евтиното обикновенно излиза скъпо" ...
                                AR 156 2.0 TS еx
                                AR 159 jts 2.2

Comment

Working...
                                X